OM MESSEN

Skolemessen præsenterer de nyeste analoge, digitale og laborative læremidler inden for alle fag.

Tid
Skolemessen 2018 finder sted:
Onsdag den 18. og torsdag den 19. april 2018
Begge dage fra kl. 09.00 - 16.00, og sidste foredrag slutter kl. 17.00

Sted
Scandinavian Congress Center Aarhus / Musikhuset
Margrethepladsen 1
8000 Aarhus C

Målgrupper
Messens program henvender sig til lærere i grundskolen, undervisere på de gymnasiale uddannelser, pædagoger, skoleledelser, lærerstuderende og andre formidlere, der ønsker at få et indblik i nye måder at berige og udvikle undervisningen på.

Garderobe
Der er bemandet betalingsgarderobe i Musikhuset og i kælderen ved Kongressalen. Ubemandet garderobe findes ved Scandia Salen og ved Musikhuset

Udstilling, foredrag og kurser – find rundt
Messeudstillingen foregår i Scandinavian Congress Center og Musikhuset. Kommer du ind fra Frederiks Allé, kan du med fordel først gå i Musikhuset, som ligger lige ved indgangen til Scandinavian Congress Center. I den modsatte ende af centret møder du udstillerne dels i Arkaden og dels i Kongressalen i stueplan og på balkonen på første sal. Foredrag og kurser afholdes nær hotellets reception og cafe. Messens nøgleforedrag afholdes i Musikhuset. Se skiltning på messen.

Penge
Hvis du skal hæve kontanter, må du ud til byens hæveautomater.

Forplejning
Du har mulighed for at købe en let frokost, sandwich, frugt, kaffe/the og kage i cafeområderne rundt på messen til rimelige priser. 

Er uheldet ude
Ved personskade er det den besøgendes/udstillerens egen forsikring, der skal dække.


Arrangører
Skolemessen arrangeres af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse samt de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.

 

 


 

 

;