FOR UDSTILLERE

Information til udstillere om Læringsfestival online 2021

Arbejdsgruppen omkring Skolemessen og Danmarks Læringsfestival arbejder lige nu på højtryk for at rammesætte den bedst mulige version af Læringsfestival online 2021

På siden her kan I orientere jer om aktuelle nyheder, læse tidligere nyheder og – så snart vi ved mere – læse om og tilmelde jer arrangementet for 2021.

Sæt allerede nu X i kalenderen den 1.-4. marts 2021

 

 

 

7. oktober - Logo for Læringsfestival online 2021

28. september - Status it-platform mv.

Med udgangspunkt i kvalificeringer fra både udstillere og konferencedeltagere har en arbejdsgruppe omkring Læringsfestival Online 2021 formuleret en opgavebeskrivelse til den platform, vi ønsker at arbejde videre med. Arbejdsgruppen har desuden holdt afklaringsmøder med forskellige mulige leverandører på markedet, og har efterfølgende sendt opgaven ud.

Vi afventer nu leverandørernes tilbud, som der er deadline på den 30.09.

Arrangørerne af udstillingen til Læringsfestival Online 2021 mødes til et døgnseminar den 8.-9. oktober, hvor der bliver arbejdet videre med konceptet omkring udstillingen.
Vi forventer at åbne for booking i starten af november.

4. september - Fælles navn og it-paltform

4. september 2020: Vores nye fælles navn er: Læringsfestival online 2021.

Lige nu har vi fokus på at anskaffe den helt rigtige it-platform til afvikling af eventet.

Efter valg af it-platform går vi i oktober går vi i gang med at beskrive eventet og dine muligheder for at deltage som udstiller.

Primo november forventer vi at åbne for booking. 

25. august - Workshop for udstillere

Projektgruppen omkring Danmarks Læringsfestival/Skolemessen afholder udstillerworkshop for en repræsentativ gruppe af udstillere for at afdække behov og ønsker hos de forskellige udstillergrupper. Udvalgte udstillere er inviteret.

Med afsæt i bl.a. input fra denne workshop udformer vi rammerne for den virtuelle Læringsfestival. 

14. august - Skolemessen ramt af COVID-19

Skolemessen 2021 rammes desværre også af COVID-19. Det er derfor besluttet, at vi ikke kan mødes fysisk i Aarhus til april.

Sammen med Danmarks Læringsfestival arbejder vi nu på højtryk på at udvikle et landsdækkende, virtuelt koncept, som vi glæder os til at præsentere dig for fra oktober. 

Festivalen vil stadig være fyldt med nyeste viden og inspiration til alle fagprofessionelle inden for undervisningsverdenen.

Derudover glæder vi os naturligvis meget til at byde dig velkommen til Skolemessen i Aarhus i april 2022.
Informationer for udstillere opdateres løbende.

;